Ace KN - Toa e Igrata

Song Rating: 8.10/10

Song lyrics:

[Строфа 1: Аце КН]
Масовно на цело село, влагам ко у сено
Дезенот те прави кревок како невеста под велот
Во бело ко некој Белов, пејач у одело
Толку тежок сељак што на грб е тетовиран змејот
Редок како John Lennon, очекуван ко Detox
Некој рекол дека срањето оган е, некој пекол
Небитно пак е крекот, немирот е во репот
Дури и свештеникот рока тврдо срање во гето
Трака склопена ко Лего, високо до небо
Не го допираш ова само метеор е над него
Го возам јас вешто битот па викај ме Ken Block
Дегенот кој ќе се противи јаде стапови од кендо
Стара школа како Супер Марио пали па гаси го
Масивно насилно трескање, Placebo!
Да си во ринг со нас, од страв ќе се претепаш самиот
На лик ко новинарка плавуша во живо од Каиро
Позиција, опoзиција, говор полн со отров
Додека грото од блокот го јадат, дугови нон стоп
А топот со кеш, веќе е испукан долго
Но сепак топот од генџ по ред ќе е запален строго!
Како Blabber и Propo со коноп на спотот
Молотов не е тоа, пареа од бонгот
Со Децата на Злото, во крвотокот порок
Што го прави флоу-то тврдокорно ко Киро Глигоров[Рефрен х4]
Тоа е играта, врвот на пирамидата
[Строфа 2: Деки О2]
Ова удара, ко Хром, Влае Фиљан
Пред мене исправен ко меридијан ќути дур МС-ам
Јас вредам ем сијам значи светам не спијам
Па не ме терај да рап слободен ден зимам!
Не е Жал за Деспина, жално е да не снимам
Текстовите оставам да ми преспијат
Така свеж, ко да Нес пијам боље ти да преснимаш
Панчот вика мавам покасно ко што кеш стига
Ја комерц никад, ко Тајсон во пикап
Кај што ќе ме викнат ширам сива слика шизо два лика
Копчето за паника стискај стегај патика
Во стилот на Ватикан и Осумте Патника
Нивото го качив над допаминот лачи пак
Бомбата ја фрлив шрапнели летаат парчиња
Во мракот светат жарчиња
Ова е рапштина ќе те скинам само дај ми да се наштимам
Длабоко срање, ко Џони и Трага
По успех ти трагаш но безуспешни ќе останат
Ова мост става знаат дека сме другата постава
Кактусот расте, кај и да го остават
Давид против Голијат од фиљан па до фолија
Моето крек маало крие тајни ко Викторија
Покрај сите копита летам ко Пегаз не ме сопираш
Па немате став ко владин новинар РАП!

Date of text publication: 17.01.2021 at 12:06